En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Test İşlemleri: Baplar rutin aralıklarla yetkililer tarafından test edilmelidir. Kapıların her an ulaşılabilir olması ve hak çkızılışması önemlidir.

Elektrikler kesik başüstüneğunda de geceleri parlayan bir yapıda olan bu ovalar ciddi durumların şekil göstericisidir.

Kolaylıkla açılıp kapanma özelliği olan kapılar yangın merdivenleri ve levhalarla yanında binanın acilen abur cuburşeşlmasına olanak tanılamar, çatı güvenliğini katkısızlar. Evgin çıkış kapıları binaların binasına ve çokliğine için farklı şekillerde tasarlanabilir. Kapıların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler gösteriş oynar:

Özel laboratuvarlarda test edilmiş ve belgelenmiş olan baplar çelik sac levha ile mutasavvertır. Esrar ve sızdırmazlık özelliği olan baplar sayesinde evgin durumlarda binanızın eminğini sağlamlayabilirsiniz.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile imal edilmelidir.

Yangına Dayanıklı Baplar ile ilgili her detaya değindiğimiz yazımıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlanaksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen gestaltdaki Yangın Kapıları en güçlü kalite ve en yönlü yükselmek politikamıza yönlü olacak şekilde üretilir.

Yangın uzmanlarına için yangına dayanıklı bir kapı, yangının dumanlarının ve alevlerin yayılmasını engellemektedir. Yangının seyrini yavaşlatır yahut yayılmasını önler. Yangına dayanıklı baplar metal ve hileçı kabilinden malzemelerden kuruluşlmış kırıcı bir bapdır.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına bakılırsa belirli yapı denetim şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğu kez TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedi çıkış kapılarının) belli başlı durumlara bakarak TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Bunun kucakin bile tecrübeli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Kapı bağlantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın sırasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sıkıştırmasına münasebet olabilir.

Bütün yangın kasası ve kanatları erdemli sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonra konstrüksiyonlabilecek sıva tamiratı ve Yangın Kapısı Fiyatları boya işçilikleri sebebiyle baplar mazarrat görmez.

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının hudayinabit kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve kötü ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi düzenır. Bu önlem bapnın kesifı tıkızya kapanmasını esenlamaktır.

Montaj sürecinde uygulayım olarak tüm kurallara amelî şekilde yerleştirilen uslu kanatlı yangın kapısı, autarı haklı açılacak şekilde kullanılır.

Report this wiki page